Ulei de cocos virgin 200 ml

Ulei de cocos virgin 200 ml

Fiți primul care evaluează acest produs.

COD: 1051

ulei cocos virgin presat la rece

Disponibilitate: În Stoc

15,00 RON
Informații Produs

Detalii

Când vă gândiți la beneficiile pentru sănătate ale uleiului de nucă de cocos, vom ghici că ultimul lucru care va vine în minte este frecarea grăsimii de plante comestibile pe toată fața. Sau pe brațele tale. Sau ulei de nucă de cocos pentru părul tău. Dar un număr tot mai mare de cercetători, nenumărați experți și o armată de adepți ai frumuseții naturale spun ca uleiul de nucă de cocos este folosit în multe produse de frumusețe naturală pentru un motiv bun: este natural antibacterian și antifungic.

Pierdere în greutate

Cocosul brut este bogat în trigliceride cu lanț mediu, un tip de grăsime alimentară care poate încuraja scăderea în greutate. Potrivit unui articol publicat în ediția din iunie 2006 a revistei Ceylon Medical Journal, trigliceridele cu lanț mediu se transformă în monogliceride și acizi grași liberi cu lanț mediu în timpul digestiei - două substanțe pe care corpul le utilizează imediat pentru energie, mai degrabă decât pentru depozitare ca grăsime. În plus față de proprietățile lor de stimulare a metabolismului, trigliceridele cu lanț mediu pot reduce foamea mai eficient decât alte forme de grăsime, ceea ce duce la un aport caloric mai mic în timp. Ca rezultat, grăsimile specifice din coaja de nucă de cocos pot promova o greutate corporală sănătoasă și vă pot ajuta să eliminați kilograme nedorite.

Bogat in fibre

Cocosul brut este bogat in fibre dietetice. Dupa cum se explica in editia din aprilie 2009 a revistei "Nutrition Reviews", dietele bogate in fibre pot imbunatati sanatatea prin normalizarea miscarilor intestinale, reducand riscul hemoroizilor, diminuand tensiunea arteriala, oferind satietate de lunga durata care descurajeaza supraalimentarea, diabetul și chiar stimulează sistemul imunitar. În plus, fibra din cocosul brut poate îmbunătăți nivelul de colesterol prin reducerea cantității de lipoproteine ​​cu densitate scăzută sau colesterol LDL din sânge.

Ofera Imunitate

Mai multe substanțe din cocosul brut pot stimula funcția imună și pot ajuta organismul să lupte împotriva bolilor. Conform conexiunilor de nucă de cocos, grăsimile specifice găsite în nuca de cocos - inclusiv acizii grași caprilici, caprici și laurici - sunt antibacterieni, antivirale și antiprotozoale, ajutând la susținerea sistemului imunitar și distrugerea agenților patogeni. Monolaurina, o substanță bogată în grăsime de nucă de cocos, poate fi deosebit de utilă pentru combaterea virușilor, iar acizii grași esențiali din nuca de cocos poate ajuta la controlul unei forme de creștere a drojdiilor cunoscute sub numele de Candida.

Bogata in minerale

O porție de nucă de cocos oferă niveluri ridicate de mai multe minerale, ajutându-vă să creșteți valoarea nutrițională a alimentației. USDA observă că o ceașcă de nucă de cocos conține 60% din consumul zilnic recomandat de mangan, 17% pentru cupru, 11% pentru seleniu, 11% pentru potasiu, 10% pentru fier, 9% pentru fosfor, 5 la sută pentru zinc. Împreună, aceste minerale vă ajută să vă mențineți funcțiile normale ale corpului și să vă promovați sănătatea.

Utilizare nuca de cocos in cosmetica

 Îndreptati-va parul peste noapte

Există un motiv pentru multe balsamuri care conțin ulei de nucă de cocos: pătrunde și  previne pierderea de proteine din par decât uleiul de floarea soarelui și minerale, potrivit cercetărilor. "Eu folosesc ulei de nucă de cocos pentru păr și pielea mea pentru o condiționare profundă", spune Tasneem Bhatia, MD, medic de integrare și proprietar al Centrului de Medicină Holistică și Integrativă din Atlanta. 

Dacă vă luptați cu îmblânzirea parului, uleiul de nucă de cocos poate ajuta cu siguranță. Calmează-ți firele rebele cu puțin ulei pentru a-ți lăsa părul neted și lustruit. 

 Adăugați strălucire

Aplicati o cantitate mică de ulei de nucă de cocos organic pe capetele părului pentru a adăuga strălucire. 

 Minimizați mătreața

Una dintre cele mai frecvente cauze ale matretii este scalpul uscat. Dar, înainte de a cheltui bani pe șampon special, încercați să minimalizați problema cu un tratament ultra-hidratant de ulei de nucă de cocos: Încălziți 2 sau 3 linguri de ulei. Apoi, masați uleiul la radacina firului de par. Dacă aveți ulei rămas, îl puteți folosi pentru a acoperi restul părului. Lăsați uleiul să stea pe scalp timp de 30 de minute și apoi spălați-l cu șampon. 

 Curățați-vă fața cu ulei de nucă de cocos 

Deoarece uleiul de nucă de cocos este natural antibacterian, antifungic, hidratant și, potrivit cercetării, excelent pentru dermatita atopică, multe femei se jură că se folosesc și ca hidratant pe timp de noapte. Încercați metoda dublă de curățare: Aplicati pur și simplu ulei în mișcări circulare pe toată fața și gâtul, oferindu-vă un masaj delicat pe măsură ce mergeți. Când ați terminat, spălați reziduul cu samponul preferat. (Dacă sunteți predispus la acnee, evitați această tehnică dacă nu știți că pielea dumneavoastră tolerează uleiul de cocos.)

 Scoateți machiajul ochilor

Da, uleiul de nucă de cocos funcționează chiar și pe rimel rezistent la apă! Puneți puțin pe un disc de bumbac și aplicati cu grijă peste ochi, acordând atenție și sub ochi. Uleiul face o treabă excelentă care se descompune în machiajul ceros și în ochi, și lasă și zona delicată hidratată. Odată ce ați terminat, spălați-vă fața ca de obicei.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Gramaj 200 ml
Product's Review

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Ulei de cocos virgin 200 ml

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab