Reducere!
,

Turmeric 200 gr, Natural Seeds Product

Prețul inițial a fost: 6.15 lei.Prețul curent este: 5.84 lei.

Proprietăți anti-inflamatorii, antioxidante și antimicrobiene

Stoc: 112 în stoc

x
Cantitate Discount (%) Pret / Buc
1 - 5 5.84 lei
6 - 11 5 % 5.55 lei
12+ 10 % 5.26 lei
SKU: NSP-0214 Categorii: ,

Turmericul este o plantă antiinflamatoare puternică care a fost folosită de secole pentru a trata o varietate de afecțiuni. Această rădăcină, care este un văr al ghimbirului, este indigenă în Asia de Sud-Est și uneori numită “șofran indian” datorită culorii aurii frumoase. Componența activă a Turmericului, curcumina, a fost extensiv studiată pentru potențialul său de combatere a bolilor și beneficii preventive pentru sănătate.

Turmericul este o armă puternică împotriva inflamației.

Inflamația este o cauză principală a multor stări de sănătate, cum ar fi sindromul metabolic, bolile cardiace și chiar cancerul. Inflamația sa dovedit a juca un rol în declinul cognitiv. Proprietățile puternice antiinflamatoare ale lui turmericului oferă un avantaj protector.

Turmericul a dovedit ca poate crește capacitatea antioxidantă și a ajuta la combaterea daunelor provocate de radicalii liberi. Acest lucru este deosebit de bun pentru sistemul imunitar, funcția creierului și ceea ce se află în spatele acelor revendicări împotriva cancerului. De asemenea, sa demonstrat că amploarea capacității naturale antioxidante a organismului, sporind sistemul de apărare. Proprietățile antioxidante ale lui turmericului sunt de asemenea benefice pentru aspectul nostru prin protejarea pielii de deteriorarea radicalilor liberi ca poluanții de mediu.

Turmericul ajută la stimularea sistemului imunitar.

Proprietățile anti-inflamatorii, antioxidante și antimicrobiene ale lui turmericului îl fac o forță de stimulare a sănătății. În timp ce turmericul nu este absorbit atât de bine în sânge, consumându-l cu piper negru îmbunătățește absorbția, datorită unei substanțe din piper, numită piperină. Unul dintre remediile eficiente se prepara astfel: ceai cu ghimbir și piper negru. Adăugați o linguriță de turmeric la 350 ml de apă și aduceți la fierbere. Luati apa de pe foc și adăugați câte o linguriță de ghimbir pudra și piper negru. Puteți face acest lucru și în laptele de aur folosind lapte de nucă de cocos în loc de apă. Deoarece curcumina este solubilă în grăsimi, consumând-o cu alimente sau băuturi care conțin grăsimi vă ajută să o absorbți mai eficient.

Turmericul ușurează durerea articulară.

Beneficiile anti-inflamatorii ale curcuminei pot ajuta la ameliorarea durerii articulare. Studiile au arătat de fapt rezultate promițătoare în capacitatea turmericului și a curcuminei de a gestiona durerea și inflamația asociată cu artrita. Ar putea fi, de asemenea, util pentru sportivi care doresc să atenueze durerea.

Turmericul poate ajuta la prevenirea cancerului.

Turmeric și curcumina au fost studiate pe scară largă pentru rolul lor în tratamentul și prevenirea diferitelor tipuri de cancer, cu multe rezultate promițătoare în studiile pe animale și la om. Turmericul este o combinație naturală pentru un fel de mâncare pe bază de plante care luptă împotriva cancerului. Se amestecă turmeric, ghimbir, scorțișoară, cuișoare, chimen și piper negru cu ulei de măsline și se amesteca cu năut. Se coace la 180 ° C până devin crocante (aproximativ 20 de minute) și  bucurati-va de o salată sau o supă bogată în legume.

Turmericul vă protejează inima.

Curcumina și turmericul s-au dovedit a vă proteja inima în numeroase moduri, cum ar fi îmbunătățirea funcției endoteliale și reducerea inflamației și a distrugerii radicalilor liberi. Bucurați-vă de avantajele delicioase prin gătirea turmericului într-un vas de cereale integrale bogat în fibre, cum ar fi orezul brun, quinoa sau orzul.

Turmeric vă ajută să vă ameliorati simptomele intestinelor.

Deși adesea asociem turmericul cu alimente condimentate, acesta a fost de fapt utilizat pentru ameliorarea afecțiunilor inflamatorii ale intestinului, cum ar fi colita.

Greutate 0.2 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Turmeric 200 gr, Natural Seeds Product”
Shopping Cart