Sumac 100gr

Sumac 100gr

Fiți primul care evaluează acest produs.

COD: 1150
este un condiment utilizat pe scară largă

Disponibilitate: În Stoc

5,35 RON
Informații Produs

Detalii

Arbustul sumac, originar din Orientul Mijlociu, produce boabe roșii profunde, care sunt uscate și măcinate în pulbere grosieră.

Condimentul a fost folosit mult timp în Europa pentru a adăuga aroma în multe feluri de mâncare până când romanii au introdus lămâi în alimentatie.

Sumacul măcinat este un condiment versatil, cu o aromă plăcută de lămâie, deși mai echilibrat și mai puțin plăcut decât sucul de lămâie. O mică presărare adaugă, de asemenea, un stop frumos de culoare pe orice fel de mâncare.

Sumacul este disponibil pe scară largă pe piețele Orientului Mijlociu și, încetul cu încetul, își face drum pe culoarul pentru condimente al magazinelor alimentare. Depozitați sumacul  într-un recipient etanș, departe de căldură și lumină.

Cum se utilizează 

Sumac este un condiment utilizat pe scară largă, esențial în gătitul Orientului Mijlociu și Mediteranean. Se folosește în orice, de la amestecuri uscate, marinate și dressing. Dar cea mai bună utilizare a acestuia este presărarea peste mâncare înainte de servire.

Se asortează bine cu legumele, mielul la grătar, puiul și peștele. Sumac este una dintre componentele principale ale zaatarului de amestecuri de condimente și este utilizat ca un topping pe salata grasă și face un topping frumos pe hummus.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Gramaj 100gr
Product's Review

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Sumac 100gr

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab