Reducere!
, , ,

Soia felii 3 kg, Natural Seeds Product

Prețul inițial a fost: 68.15 lei.Prețul curent este: 64.74 lei.

Proteina de soia texturată este o sursă sănătoasă de proteine ​​de înaltă calitate

Stoc: 47 în stoc

x
Cantitate Discount (%) Pret / Buc
1 - 5 64.74 lei
6 - 11 4 % 62.15 lei
12+ 7 % 60.21 lei
SKU: NSP-243 Categorii: , , ,

Feliile noastre de soia adaugă mancarurilor tale un plus de savoare. Aceste felii de soia sunt în totalitate 100% fără OMG.

Proteina de soia texturată este cel puțin 50 la sută proteină.

Proteina de soia texturată neflavată este foarte scăzută în sodiu.

Proteina de soia texturată este o sursă ușoară și ieftină de fibre dietetice, proteine ​​de soia și componente bio-active, cum ar fi izoflavonele.

Izoflavonele sunt studiate în legătură cu ameliorarea simptomelor menopauzei, cum ar fi bufeurile, menținerea oaselor sănătoase și prevenirea cancerului de prostată, sân și colorectal. Conținutul și profilul componentelor bio-active variază de la produs la produs, în funcție de câtă proteină de soia este în aliment și de modul în care este procesată proteina de soia.

Proteina de soia texturată este o sursă sănătoasă de proteine ​​de înaltă calitate, care conține toți aminoacizii esențiali necesari creșterii. Această proteină de înaltă calitate vine fără grăsimi și nu are colesterol și nu conține grăsimi saturate.

Pe lângă calitatea proteinei de soia, oamenii de știință au descoperit că proteina de soia poate ajuta la reducerea riscului de boli de inimă prin scăderea colesterolului din sânge și creșterea flexibilității vaselor de sânge. FDA a aprobat o cerere de sănătate care afirmă că „25 de grame de proteine ​​de soia într-o dietă zilnică săracă în grăsimi saturate și colesterol pot ajuta la reducerea colesterolului total și a LDL care este moderat de mare până la mare.”

Greutate 3000 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Soia felii 3 kg, Natural Seeds Product”
Shopping Cart