Reducere!
,

Smochine 200g, Natural Seeds Product

Prețul inițial a fost: 11.23 lei.Prețul curent este: 10.67 lei.

smochinele sunt sărace în calorii și nu au grăsimi

Stoc epuizat

Iubite pentru aroma lor dulce, blândă și pentru utilizări multiple, smochinele sunt sărace în calorii și nu au grăsimi. Un smochin mare, brut, are doar 47 de calorii. Dacă doriți să pierdeti kilograme, smochinele sunt un înlocuitor excelent pentru gustările nesănătoase (cu moderație).

Și smochinele crude și cele uscate sunt bune pentru tine.

O uncie(~28gr) de smochine uscate are 3 grame de fibre. Fibrele pot ajuta la ameliorarea constipației și vă poate menține mai mult timp. De asemenea, poate ajuta la scăderea colesterolului și la controlul nivelului de zahăr din sânge.

Smochinele sunt o sursă bună de calciu, care poate elimina osteoporoza, precum și alte probleme de sănătate. Nu veți găsi o sursă de calciu mai bună a plantelor decât smochinele.

Dacă sperați să adăugați mai mulți antioxidanți în dieta dvs., nu puteți greși cu smochinele. Conform unui studiu din 2005, Sursa încredințată, smochinele uscate „au antioxidanți de calitate superioară”. Antioxidantii se considera ca reduc radicalii liberi care afecteaza celulele din organism. Experții în nutriție recomandă îmbunătățirea aportului de antioxidanți consumând mai multe fructe și legume precum smochinele.

Smochinele sunt una dintre cele mai bogate surse vegetale dintr-o varietate de vitamine și minerale, inclusiv:

vitamina A
vitamina C
vitamina K
Vitaminele B
potasiu
magneziu
zinc
cupru
mangan
fier
Numai asta este un motiv excelent pentru a lua în considerare feliile cât o parte a unei salate sau adăugarea lor într-un amestec savuros pentru cina.

Greutate 0.2 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Smochine 200g, Natural Seeds Product”
Shopping Cart