Samburi de caise 100 gr

Samburi de caise 100 gr

Fiți primul care evaluează acest produs.

COD: 1252
Oamenii de știință sustin că un compus numit amigdalină, prezent în sâmburi de caise, poate fi o modalitate de a eradica tumorile și de a preveni cancerul prin oprirea reproducerii celulelor canceroase.

Disponibilitate: Stoc epuizat

2,94 RON
Informații Produs

Detalii

Ce sunt sâmburii de caise?

Oamenii cumpără caise, sâmburi de caise și ulei de sâmburi de caise pentru o serie de scopuri. Sâmburii de caise au aspect similar cu o migdale mică. Sâmburele proaspat de caise este alb. Pielea devine maro deschis când este uscată. În Egipt, oamenii amestecă semințe de coriandru și sare cu miez de caise măcinat pentru a face o gustare tradițională, cunoscută sub numele de „dokka”. Unii producători folosesc sâmburi de caise pentru producția de produse cosmetice, medicamente și ulei.

Sâmburii conțin proteine, fibre și un procent ridicat de ulei, pe care oamenii îl pot extrage. Oamenii folosesc ulei presat din sâmburele dulce pot fi folosiți pentru gătit în același mod în care ar putea folosi ulei de migdale dulci. Alimentele procesate, cum ar fi biscuiții amaretto, biscuiții cu degetele cu migdale și gemurile de caise, conțin sâmburi de caise.

Uleiul și sâmburele din varietatea amară de sâmburi de caise sunt adesea ingrediente în produsele cosmetice, cum ar fi uleiul de corp, crema de față, balsamul de buze și uleiul esențial. În India, oamenii folosesc ulei de sâmburi de caise este folosit pentru a face ulei de masaj, deoarece ei cred că ameliorează durerile și stresul.

O gamă de produse din sâmburi de caise este disponibilă pentru a fi achiziționată online.

Ce nutrienți conțin sâmburii de caise?

Un studiu raportează că, în funcție de tipul de caise, sâmburele sunt compuse din:

  • Uleiuri: De la 27,7 la 66,7 la sută
  • Proteine: Între 14,1 și 45,3%, dintre care 32 până la 34% sunt aminoacizi esențiali
  • Carbohidrați: De la 18,1 la 27,9 la sută
  • Aproximativ 5% din sâmbure este fibră.
  • Acizi grași

Distrug cancerul
Samburii de caisa contin din belsug Vitamina B17, cunoscuta si sub denumirea de “amigdalina”. La randul sau, amigdalina este considerata a avea efecte benefice in combaterea celulelor canceroase, stimuland sistemul imunitar sa le elimine din organism.

In cazul cancerului de san si al celui de plamani, curele de samburi de caise sunt recomandata pe perioade de pana la o luna, cu pauza de doua saptamani intre ele.

Pentru cancerul de colon se recomanda, in special, consumul caiselor proaspete, acestea contin pectina o fibra alimentara solubila. Atentie insa la cantitatea de samburi pe care o introduci in dieta. Acestia contin mici cantitati de cianura, de aceea se recomanda pauze intre cure, dar si un consum zilnic moderat.

Imbunatatesc memoria
Daca vrei sa ai mereu mintea limpede, consuma cativa cativa samburi in fiecare zi (intre 5 si 10), timp de 14 zile. Acest miez hranitor din caisa contine fosfor, care tonifiaza memoria si ajuta la mentinerea unei stari alerte pe tot parcursul zilei. Acetilcolina si lecitina din miezul de caisa sunt alte doua substante care te ajuta in procesul de memorare.

Combate litiaza biliara
Litiaza biliara (calculii biliari) apare atunci cand se formeaza calculi duri in vezica biliara din cauza unei cantitai prea mare de colesterol in bila sau atunci cand vezica biliara nu se goleste normal.

Samburii de caisa reprezinta un leac foarte des utilizat in combaterea acestei afectiuni. Se recomanda consumul in cure de doua saptamani, a cate 6-8 samburi pe zi, alaturi de cateva caise proaspete.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Gramaj 100gr
Product's Review

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Samburi de caise 100 gr

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab