Reducere!
, , , , ,

Tarate de psyllium 1Kg, Natural Seeds Product

Prețul inițial a fost: 92.88 lei.Prețul curent este: 88.24 lei.

Psyllium este benefic pentru multe părți ale corpului uman, inclusiv inima și pancreasul.

Stoc: 24 în stoc

x
Cantitate Discount (%) Pret / Buc
1 - 5 88.24 lei
6 - 11 5 % 83.83 lei
12+ 10 % 79.42 lei

Ce este psyllium?

Psyllium este o formă de fibră făcută din cojile plantei Plantago ovata. Se întâlneste uneori cu numele ispaghula.

Este cel mai frecvent cunoscut ca un laxativ. Cu toate acestea, cercetările arată că luarea de psyllium este benefică pentru multe părți ale corpului uman, inclusiv inima și pancreasul.

Prietenul tău în baie

Psilliul este un laxativ care formează în vrac. Acest lucru inseamna ca scufunda apa din intestine si face miscarile intestinului mult mai usor, ajută la promovarea regularitatii fara a creste flatulenta, poate fi folosit ca o singura optiune pentru a usura constipatia sau poate fi adaugata la dieta ta pentru a ajuta la promovarea regularitatea și sănătatea generală digestivă.

Persoanele cu sindrom de intestin iritabil și boală Crohn sunt prea familiarizate cu bătăile de baie. Rezultatele studiilor privind eficacitatea psilliului în tratarea acestor afecțiuni sunt încă amestecate.

Psylliul este un prebiotic – o substanță necesară pentru ca coloniile sănătoase de probiotice să crească în intestin. O colonie sănătoasă de bacterii bune în sistemul digestiv este esențială pentru funcțiile imunitare sănătoase. Corpul tău este capabil să lupte mai bine cu infecția, să reducă inflamația și să mențină țesuturile și celulele sănătoase.

Unele cercetări au arătat că consumarea a 7,9 grame de psyllium pe zi (plus sau minus 3,6 grame) cu probiotice este o modalitate sigură și eficientă de a trata boala Crohn. Cu toate acestea, alte rezultate arata ca fibrele solubile ca psyllium pot face simptome mai rau pentru unii oameni.

Pe lângă menținerea regulată a mișcărilor intestinale și gestionarea unei afecțiuni cronice, psyllium are capacitatea de a vă înmuia scaunul. Acest lucru poate fi util pentru bolile pe termen scurt, cum ar fi constipatia. Utilizat în acest fel, poate preveni complicațiile constipației, cum ar fi hemoroizii și fisurile anale.

Studiile preliminare arată că psyllium poate ajuta la simptomele dureroase asociate cu aceste afecțiuni. Deoarece nu există un consens științific real, discutați cu medicul dumneavoastră pentru a vedea dacă psyllium vă poate ajuta.

Sanatatea inimii

Cercetările au arătat că administrarea de fibre solubile poate ajuta oamenii să-și gestioneze nivelul de colesterol. Reglementarea corectă a colesterolului este importantă pentru toată lumea, dar este vitală pentru persoanele cu vârsta peste 50 de ani. Un studiu arată că cel puțin șase săptămâni de administrare zilnică de psyllium este o metodă eficientă pentru persoanele care suferă de obezitate sau supraponderali pentru scăderea colesterolului cu foarte puține efecte secundare .

Dacă vi sa spus că trebuie să urmăriți colesterolul, adresați-vă medicului dumneavoastră dacă vă va ajuta să adăugați psyllium la o dietă cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut redus de colesterol.

Colesterolul ridicat este doar o modalitate în care o dietă proastă vă poate afecta inima. Numeroase studii au arătat că fibrele de tipul psyllium, luate ca parte a unei alimentații sănătoase, pot contribui la scăderea riscului unei persoane de a suferi de boli de inimă. Psilliul poate afecta inima prin scăderea tensiunii arteriale, îmbunătățirea nivelurilor de lipide și consolidarea mușchiului cardiac.

Urmărind greutatea

Menținerea unei greutăți sănătoase este o preocupare pentru mulți oameni, în special pentru cei cu afecțiuni cronice cum ar fi diabetul zaharat. Pe langa faptul ca este bun pentru inima si glicemia, psyllium te poate ajuta sa slabesti.

Deoarece psyllium absoarbe lichidul din corp, poate ajuta să vă dați un sentiment de a fi plin. Acest lucru vă poate ajuta să controlați cantitatea de alimente pe care o consumați. Discutați cu medicul dumneavoastră despre posibilitatea de a lua psyllium dacă au sugerat că veți pierde în greutate.

Diabet

Persoanele cu diabet monitorizează în mod constant dieta lor pentru a menține un echilibru sănătos de insulină și zahăr din sânge (glucoză). Unele cercetări au sugerat că fibrele cum ar fi psyllium pot ajuta oamenii să mențină un echilibru glicemic sănătos.

Un studiu a constatat că administrarea a 5 grame de psyllium de două ori pe zi poate ajuta pacienții cu diabet zaharat de tip 2 să-și controleze glicemia. Un alt studiu al persoanelor cu diabet zaharat tip 2 a găsit rezultate similare, dar a subliniat că tratamentul cu psyllium trebuie adaptat individual.

Greutate 1000 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tarate de psyllium 1Kg, Natural Seeds Product”
Shopping Cart