Reducere!
,

Prune fara samburi 500g, Natural Seeds Product

Prețul inițial a fost: 27.70 lei.Prețul curent este: 26.31 lei.

Prunele ajuta foarte mult de tractul gastro-intestinal și ajută la prevenirea cancerului de colon

Stoc: 9 în stoc

x
Cantitate Discount (%) Pret / Buc
1 - 5 26.31 lei
6 - 11 5 % 24.99 lei
12+ 10 % 23.68 lei

Beneficiile prunelor

Prunele sunt atât delicioase cât și răcoritoare, dar prunele oferă, de asemenea, multe beneficii nutriționale și legate de sănătate, iar acest articol se referă la prune și la beneficiile lor asociate. Prunele aparțin aceleiași familii de fructe ca piersicile, nectarinele și migdalele. Sunt unul dintre puținele fructe care au culoare (de obicei roșu, galben, alb sau verde) în funcție de regiunea din care provin. Prunele sunt considerate un fruct antioxidant de top, deoarece oferă multe beneficii de la antioxidanți. Prunele sunt, de asemenea, cunoscute pentru a neutraliza efectele nocive ale radicalilor liberi care protejează organismul uman de condiții de sănătate, cum ar fi astmul, artrita, accidentul vascular cerebral și chiar cancerul.

Prunele uscate  sunt cunoscute pentru efectul lor laxativ și sunt adesea folosite pentru a ajuta la reglarea funcțiilor sistemului digestiv. Prunele ajuta foarte mult de tractul gastro-intestinal și ajută la prevenirea cancerului de colon. Prunele sunt convenabile și pot fi încorporate cu ușurință într-o dietă zilnică. Există diverse modalități distractive de a mânca prune, cum ar fi adăugarea acestora la smoothie-uri, fulgi de ovăz, iaurt și chiar salate.

Beneficiile de prune care combat bolile

Antioxidanții găsiți în prune protejează organismul de radicalii liberi despre care se crede că ajută la crearea diverselor boli de dezvoltare. Acești antioxidanți sunt foarte speciali, deoarece sunt cunoscuți că sunt capabili să neutralizeze superoxizii, care sunt un grup de enzime din sânge care fac unele lucruri interesante care includ catalizarea radicalilor superoxidici, care oferă apărare celulară împotriva tuturor tipurilor de lucruri urâte din sânge.

Suporturi de sănătate cognitivă

Unul dintre cele mai importante beneficii pentru prune este sănătatea cognitivă. Prunele reduc inflamațiile din zonele neurologice prin îmbunătățirea capacității de a învăța și de a-și aminti informațiile. Fitonutrienții prezenți în prune servesc ca tratament natural pentru bolile Alzheimer și Parkinson.

Îmbunătățește sănătatea cardiovasculară

Un alt mare beneficiu din prune este faptul că ajută oamenii să dezvolte inimi puternice și sănătoase. Antioxidanții din prune sunt cunoscuți pentru a scăpa de corpul radicalilor liberi. Acești radicali liberi pot preveni de multe ori oxidarea colesterolului în inimă, lăsând-o să creeze placă. La pacienții care au oxidare a colesterolului, radicalii liberi afectează vasele de sânge și pot duce în cele din urmă la un atac de cord sau un accident vascular cerebral.

Prunele pot stimula sistemul imunitar

Beneficiile prunelor includ și o creștere a vitaminei C, deoarece conținutul de vitamina C prezent în prunele proaspete poate fi foarte mare, ceea ce face ca fructul să fie un beneficiu bun pentru un sistem imunitar cu risc. Pacienții cu sistem imunitar slăbit ar trebui să ia în considerare unele dintre beneficiile prunelor în dieta lor. Aporturile adecvate de vitamina C scurtează durata infecțiilor tractului respirator și previne răceala obișnuită. De asemenea, reduce riscul de pneumonie și malarie.

Combate celulele canceroase

Unele studii au legat prunele ca pot preveni cancerul. Pigmenții roșiatici din fructul numit antocianine ajută la protejarea organismului de radicalii liberi care pot duce la dezvoltarea celulelor canceroase. Antioxidanții din prune încetează dezvoltarea unor astfel de celule fără a dăuna celulelor sănătoase.

Ajută la combaterea diabetului

Nivelul indicelui glicemic găsit în prune este relativ scăzut. Consumul de prună controlează nivelul zahărului din sânge și reduce riscul de a dezvolta diabet de tip 2. Pacienților diabetici li se recomandă să încorporeze prunele în dieta lor, deoarece reglează cotorul de insulină dintre mese.

Colesterol scăzut

Potasiul găsit în prune este o componentă importantă a celulei umane. Potasiul avantajează ritmul cardiac sănătos și tensiunea arterială. Prunele conțin, de asemenea, fibre care ajută la scăderea colesterolului și reduce posibilitatea unui atac de cord.

Scăzute în calorii și carbohidrați

Prunele sunt extrem de scăzute în calorii, ceea ce o face gustarea perfectă pentru dietă și pierderea în greutate. O prună de dimensiuni medii (2 1/8 in) conține doar 30 de calorii, 1,5% din aportul zilnic de calorii recomandat.

Bogate în fibre

Conținutul de fibre din prune variază în funcție de metoda în care sunt consumate. Prunele crude conțin sub două grame de fibre pe fructe. Prunele gătite eliberează fibre suplimentare, de obicei, o prună gătită conține opt grame de fibre. Prunele conservate oferă și mai multe beneficii, deoarece conțin doisprezece grame de fibră pe cană.

Laxativ natural

Prunele  sunt cunoscute ca fiind laxative naturale datorită fibrelor, sorbitolului și izatinei găsite în fructe. Prunele sunt adesea folosite pentru a regla mișcările intestinale. Sucul de prune este extrem de eficient în a ajuta și a îmbunătăți funcțiile sistemului digestiv

Sănătatea pielii

Prunele conțin conținut ridicat de vitamina C, care servesc beneficii mari pentru piele. Vitamina C scade aspectul ridurilor, pielii uscate și îmbătrânirii. De asemenea, sunt excelente pentru răni, deoarece grăbește vindecarea și formarea țesutului cicatricial.

Greutate 500 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prune fara samburi 500g, Natural Seeds Product”
Shopping Cart