Reducere!
,

Popcorn seminte 500 gr, Natural Seeds Product

Prețul inițial a fost: 8.33 lei.Prețul curent este: 7.92 lei.

Cea mai sanatoasa si mai savuroasa gustare din lume este Popcornul.

Stoc: 23 în stoc

x
Cantitate Discount (%) Pret / Buc
1 - 5 7.92 lei
6 - 11 5 % 7.52 lei
12+ 10 % 7.13 lei
SKU: NSP-702 Categorii: ,

Popcornul este una dintre cele mai sănătoase și mai populare gustări din lume. Este încărcat cu nutrienți importanți și oferă o varietate de beneficii pentru sănătate. Cu toate acestea, uneori este preparat cu cantități mari de grăsimi, zahăr și sare, ceea ce poate duce la supraalimentare. Din acest motiv, este foarte important să vă pregătiți corect floricele. Poate fi fie super sănătos, fie foarte nesănătos, în funcție de modul în care îl prepari.

Ce este Popcornul?

Popcornul este un tip special de porumb care se „deschide” atunci când este expus la căldură. În centrul fiecărui sâmbure se găsește o cantitate mică de apă, care se extinde atunci când este încălzită și, în cele din urmă, face ca sâmburele să explodeze. Cea mai veche plantatie de floricele a fost descoperită în New Mexico și se spune că are peste 5.000 de ani. De-a lungul anilor, a devenit din ce în ce mai popular. A devenit deosebit de popular în timpul Marii Depresiuni, deoarece a fost atât de ieftin. Astăzi aproximativ 1,2 miliarde de lire sterline (500 de milioane de kilograme) sunt consumate de americani, care este cea mai populară gustare din America în volum.

Popcorn Informații nutriționale

Mulți oameni nu își dau seama, dar floricele este un aliment cu cereale integrale, ceea ce îl face natural ridicat în mai mulți nutrienți importanți. Multe studii leagă consumul integral de cereale cu beneficiile pentru sănătate, cum ar fi inflamația redusă și riscul mic de boli de inimă.

Acesta este conținutul de nutrienți al unei porții de 100 de floricele cu floricele (5 oz):

 • Vitamina B1 (tiamina): 7% din RDI.
 • Vitamina B3 (Niacina): 12% din RDI.
 • Vitamina B6 (piridoxină): 8% din RDI.
 • Fier: 18% din RDI.
 • Magneziu: 36% din RDI.
 • Fosfor: 36% din RDI.
 • Potasiu: 9% din RDI.
 • Zincul: 21% din RDI.
 • Cupru: 13% din RDI.
 • Mangan: 56% din RDI.

Aceasta vine cu un total de 387 de calorii, 13 grame de proteine, 78 de grame de carbohidrați și 5 grame de grăsime. Această porție conține, de asemenea, un fel de 15 grame de fibre, care este extrem de mare. O face una dintre cele mai bune surse de fibre din lume. Popcorn este un aliment cu cereale integrale, bogat în nutrienți importanți. Aceasta include vitamine, minerale și cantități foarte mari de fibre.

Este bogat în antioxidanți polifenolici

Polifenolii sunt antioxidanți care ne ajută să ne protejăm celulele de deteriorarea radicalilor liberi. Un studiu realizat la Universitatea din Scranton a arătat că floricele conțin cantități foarte mari de polifenoli. Polifenolul este asociat cu diverse beneficii pentru sănătate. Aceasta include o mai bună circulație a sângelui, îmbunătățirea sănătății digestive și un risc redus de multe boli. Mai multe studii au arătat că polifenolii pot reduce riscul de cancer, inclusiv cancerul de prostată și sân.

Popcornul conține cantități mari de antioxidanți polifenolici. Este vorba despre compuși vegetali care au fost asociați cu multe beneficii pentru sănătate.

Extrem de bogat în fibre

Popcornul este foarte bogat în fibre. Conform cercetărilor, fibra dietetică poate reduce riscul multor boli, cum ar fi boli de inimă, obezitate și diabet de tip 2. De asemenea, fibra poate ajuta la pierderea în greutate și poate promova sănătatea digestivă. Aportul zilnic recomandat de fibre este de 25 de grame pentru femei și de 38 de grame pentru bărbați. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor mănâncă mult mai puțin decât atât.

100 de grame de floricele conțin 15 grame de fibre, ceea ce merge mult până la îndeplinirea cerințelor zilnice de fibre.

Popcornul este foarte bogat în fibre, fiind legat de mai multe beneficii pentru sănătate. Aceasta include pierderea în greutate și un risc scăzut de boli.

Popcornul poate ajuta la pierderea în greutate

Popcornul este bogat în fibre, relativ scăzut în calorii și are o densitate energetică scăzută. Acestea sunt toate caracteristicile unui aliment prietenos cu pierderea în greutate. Cu 31 de calorii pe cană, floricele conțin mult mai puține calorii decât multe gustări populare. Un studiu a comparat sentimentele de plinătate după consumul de popcorn și chipsuri de cartofi. Ei au descoperit că 15 calorii din floricele au fost la fel de pline ca 150 de calorii din chipsurile de cartofi.

Îți poate menține glicemia sub control

Multe gustări pot provoca o creștere accentuată a nivelului glicemiei, cunoscut și sub numele de glicemie. Indicele glicemic al unui aliment indică cât de mult va crește glicemia după consumarea alimentelor. Popcornul marchează decent în această categorie, în special în comparație cu alte gustări. Popcorn-ul pop-up are un scor al indicelui glicemic de 55. Asta îl situează aproape de capătul superior al alimentelor cu un nivel scăzut de GI, spune Departamentul Agriculturii din SUA.

În schimb, multe alte gustări au scoruri mai mari. Conform Harvard Medical School, scorurile GI pentru următoarele alimente sunt:

 • Roll-Ups: 99
 • Covrigi la cuptor: 83
 • Napolitane de vanilie: 77
Greutate 500 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Popcorn seminte 500 gr, Natural Seeds Product”
Shopping Cart