Reducere!
, , ,

Pin Seminte, Natural Seeds Product, 100 gr

Prețul inițial a fost: 44.30 lei.Prețul curent este: 42.08 lei.

Semintele de pin sunt consumate proeminent în mai multe bucătării din întreaga lume

Stoc: 4 în stoc

x
Cantitate Discount (%) Pret / Buc
1 - 5 42.08 lei
6 - 11 5 % 39.98 lei
12+ 10 % 37.87 lei
SKU: NSP-401 Categorii: , , ,

Seminte de pin, sunt semințele comestibile ale pinilor (familia Pinaceae, genul Pinus). Aproximativ 20 de specii de pin produc semințe suficient de mari pentru a merita recoltarea; la alți pini, semințele sunt de asemenea comestibile, dar sunt prea mici pentru a avea o valoare notabilă ca aliment uman.Semintele de pin sunt consumate proeminent în mai multe bucătării din întreaga lume, în special ca parte a bucătăriei braziliene, a Bucătăriei Orientului Mijlociu, a bucătăriei chinezești, a bucătăriei italiene, a bucătăriei japoneze, a bucătăriei coreene, a bucătăriei mongole, a bucătăriei mexicane, a bucătăriei rusești și a diverselor bucătării americane. Acest consum geografic larg răspândit îl face recunoscut în contextul bucătăriei globale.

Este nevoie de oriunde între 15 și 25 de ani pentru ca copacii să înceapă să producă semințe și până la triplu pentru a ajunge la o producție de top. Majoritatea recoltelor din America de Nord provine din copaci sălbatici, necultivați. În cea mai mare parte, semințele sunt recoltate manual, un factor care contribuie la prețul lor scump.

Semințele de pin se găsesc în conurile de pin și durează aproximativ 18 luni pentru a se maturiza. Din moment ce nucile de pin sunt gata să recolteze 10 zile sau cam înainte ca conul să înceapă să se deschidă, acestea sunt foarte greu de îndepărtat. Pentru a accelera și ușura procesul, conurile sunt introduse în gropi și lăsate la soare la uscat timp de 20 de zile. În continuare, conurile sunt distruse, eliberând semințele, care sunt apoi separate de con cu mâna. Aceasta este o altă sarcină care consumă mult timp și testează pacienții.

Conul de pin nu este singura acoperire pentru sămânță; fiecare nucă de pin are doua coji ce trebuie îndepărtate înainte de a le mânca. Unele dintre aceste scoici sunt subțiri și ușor de decolat, în timp ce altele sunt mai groase și mai dificile. Toți factorii de mai sus contribuie la prețul înțeles ridicat al nucii de pin.

Nucile de pin sunt semințe mici de culoare ivory, alungite, cu o lungime de aproximativ 1 cm. Când sunt crude, semințele au o textură moale și o aromă dulce. De multe ori sunt ușor prăjite pentru a scoate aroma și pentru a fi un pic dcrocante.

Nucile de pin sunt mâncate de multe culturi din întreaga lume și sunt cunoscute cu multe nume. În SUA, cea mai populară utilizare este în pesto sau ca sos crocant pentru salată. De asemenea, sunt bune pentru utilizarea în deserturi cum ar fi prăjiturele cu paine scurtă și pentru a adăuga o aroma hummusului.

Greutate 0.1 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pin Seminte, Natural Seeds Product, 100 gr”
Shopping Cart