Un amestec delicios pentru parjoale vegetale ce vine in intampinarea celor ce doresc altceva in locul carnii, dar sa fie la fel de gustos.
Tot ce trebuie facut este sa puneti intr-un vas continutul plicului( 250gr) si sa turnati peste el 300 ml apa fierbinte (90-100 C) si sa asteptati 15-20 minute sa se hidrateze continutul. NU TREBUIE SA MAI COMPLETATI CU APA chiar daca aveti impresia ca mai trebuie pusa, deoarece compozitia va deveni prea moale si se va imprastia in tigaie. Din compozitie se formeaza ~ 20 bucati care se prajesc in baie de ulei incins.
Pentru cei ce susanul nu este o problema, parjoalele se pot tavali prin el sau se poate incorpora in compozitie (50-100gr dupa gust)
Ingrediente: fulgi de ovaz, fulgi de cartof,ceapa fulgi,usturoi,patrunjel frunze,sare,condimente:coriandru,boia de ardei.
Produs in ROMANIA.
POFTA BUNA!!!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.