Reducere!
,

Nuca de brazilia 1Kg

Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 118.75 lei.

Cea mai bogată sursă de hrană.

Stoc: 3 în stoc

x
Cantitate Discount (%) Pret / Buc
1 - 5 118.75 lei
6 - 11 118.75 lei
12+ 4.99 % 112.82 lei
SKU: 736 Categorii: ,

Ce sunt nucile din Brazilia?

Nuca de Brazilia sunt de fapt semințe comestibile din arborele de nuci din Brazilia și pot fi consumate crude sau blancate. Nucile cresc în interiorul unei cochilii rotunde, de nucă de cocos, în segmente de portocal care, atunci când sunt despicate, dezvăluie aproximativ 12-20 de nuci de Brazilia.

Beneficiile nutriționale ale nuci de Brazilia

Nucile de Brazilia sunt în mare parte o grăsime mononesaturate, care este o grăsime bună, dar conține și unele proteine, fiind o sursă bună de nutrienți importanți, inclusiv magneziu, zinc, calciu, vitamina E și câteva vitamine.

Nucile de Brazilia sunt cele mai renumite, însă, pentru conținutul mare de seleniu și sunt, de fapt, cea mai bogată sursă de hrană a acestui nutrient important. Seleniul este un mineral esențial și antioxidant care este necesar zilnic pentru un sistem imunitar sănătos și ajută la prevenirea deteriorării nervilor și celulelor noastre. De fapt, doar trei – patru  nuci de Brazilia pe zi vă vor oferi dieta zilnică recomandată de seleniu.

Brazilia nu este bună pentru creier?

Nucile, inclusiv nucile din Brazilia, contin un antioxidant cunoscut sub numele de acid ellagic si un studiu realizat anul trecut de catre Neurochemical Research a constatat ca acidul ellagic are un efect antiinflamator care ar putea oferi beneficii neuroprotective, desi cercetarile sunt in curs de desfasurare.

Sunt nuci de Brazilia bune pentru colesterol?

Datorită profilului scăzut de grăsimi saturate și a conținutului ridicat de grăsimi nesaturate, nucile, inclusiv nuci de Brazilia, au arătat că reduc colesterolul total și colesterolul LDL (cunoscut sub numele de “colesterol rău”). De fapt, doar o porție de nuci de Brazilia (aproximativ șase-10 nuci) este suficientă pentru a îmbunătăți profilul lipidic la adulții sănătoși.

Brazilia nu este bună pentru sănătatea tiroidei?

Seleniul este un nutrient cheie necesar pentru a ajuta funcția tiroidiană bine și consumul de nuci de Brazilia ar putea îmbunătăți nivelul hormonilor tiroidieni la unii oameni.

Ar putea Brazilia nuci ajuta la prevenirea cancerului?

Deși nu există singure “super-alimente” care să prevină cancerul și anumiți factori de risc pentru cancer nu au legătură cu dieta, există dovezi că consumul unei alimentații sănătoase poate reduce riscul de cancer. Un studiu publicat de Jurnalul Institutului Național al Cancerului a sugerat, de asemenea, că nivelurile adecvate de seleniu au fost asociate cu riscuri mai scăzute de anumite tipuri de cancer, cum ar fi cancerul esofagian și de stomac.

Nivelurile scăzute de seleniu au fost asociate cu tulburări legate de dispoziție, incluzând anxietate, depresie și oboseală. Un studiu a demonstrat că aceste simptome au scăzut după doar cinci săptămâni de la administrarea a 100 ml de seleniu pe zi (echivalentul a aproximativ opt nuci de Brazilia).

Greutate 1000 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nuca de brazilia 1Kg”
Shopping Cart