Naut seminte 500 gr

Naut seminte 500 gr

Fiți primul care evaluează acest produs.

COD: 1077
Năutul este o sursă excelentă de proteine

Disponibilitate: În Stoc

6,95 RON
Informații Produs

Detalii

Năutul este o sursă excelentă de proteine ​​pe bază de plante care ajută la prevenirea diabetului zaharat și ajută la scăderea în greutate. Beneficiile uimitoare ale năutului includ capacitatea de a îmbunătăți digestia, de a preveni bolile cardiace, de a stabiliza tensiunea arterială și de a reduce riscul bolilor genetice și a cancerului. De asemenea, stimulează sănătatea oaselor, a pielii și a părului.

Previne diabetul
Năutul are o cantitate mare de fibre solubile care ajută la reglarea nivelului zahărului din sânge prin optimizarea digestiei. Acestea pot preveni dezvoltarea diabetului prin asigurarea unor niveluri normale de insulină și zahăr din sânge și ajută oamenii să gestioneze starea.

Pierdere în greutate
Năutul are o densitate mare de nutrienți, combinati cu fibrele dietetice, este perfect pentru persoanele care încearcă să piardă în greutate. Fibra ajută corpul să se simtă plin pentru mai mult timp, interacționând cu ghrelinul, hormonul foamei și inhibând eliberarea acestuia într-o oarecare măsură. Amestecul de nutrienți și minerale menține organismul energizat și activ, prevenind oboseala. Acest lucru face ca năutul să fie excelent pentru reducerea consumului total de calorii, deoarece pur și simplu nu simți foame, în ciuda celor 270 de calorii per cană de năut.

Îmbunătățiți digestia
Nivelurile ridicate de fibre dietetice găsite în năut pot ajuta la înbunatatirea scaunului. Acest lucru vă păstrează regulat mișcările intestinale, eliminând inflamația, crampele, balonarea și constipația. Acest lucru poate, de asemenea, să îmbunătățească absorbția digestiei nutritive și să vă asigurați că profitați cât mai mult de valoarea nutritivă a alimentelor.

Sursă de proteine
Năutul este o sursă importantă de proteine ​​necesare creșterii și dezvoltării, precum și la vindecarea și reparația întregul corp. Nautul este o opțiune ideală pentru vegetarieni care doresc să se asigure că au un aport adecvat de nutrienți. Cu toate acestea, nu ar trebui să se bazeze numai asupra năutului ca o singură sursă de proteine. Este recomandat un aport echilibrat de proteine.

Sursa bogată de antioxidanți
Compușii antioxidanți găsiți în năut includ polifenoli, fitonutrienți, beta-caroten și vitamine cheie. Acestea reduc stresul oxidativ în organism și previne bolile cronice. Antioxidanții caută radicalii liberi, produsele secundare periculoase ale metabolismului celular, care pot provoca mutarea celulelor sănătoase. Acești antioxidanți pot ajuta la protejarea organismului de cancer, boli cardiace coronariene, degenerare maculară și chiar tulburări cognitive, cum ar fi boala Alzheimer și Parkinson.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Gramaj 500gr
Product's Review

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Naut seminte 500 gr

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab