Reducere!
, , ,

Mustar seminte 5 kg

Prețul inițial a fost: 89.07 lei.Prețul curent este: 84.62 lei.

De nelipsit in alimentatia zilnica

Stoc: 12 în stoc

x
Cantitate Discount (%) Pret / Buc
1 - 5 84.62 lei
6+ 5 % 80.39 lei

Semințe de muștar, sunt cunoscute sub numele de “Sarso” sau “Rai” în Hindi, “Kadugu” , “Avalu” din Telugu, “Rai” din Gujarati, Rai “în Punjabi. Semințele de muștar sunt un ingredient foarte popular în bucătăria americană si nu numai.

Beneficiile semințelor de muștar sunt multe și folosite în mod obișnuit pentru gust, în general în cremvusti calzi, la care sosul de muștar este foarte preferat. De asemenea, are aplicații medicale care datează din timpul lui Hipocrate.

Este disponibilă în soiuri albe, maro și negru și este folosită de oameni din întreaga lume. Grecii, romani, asiatici și africani au explorat toate gustul semințelor de muștar și le-au integrat în bucătăriile lor. Și semințele de muștar își găsesc locul în Biblie, iar prima lor înregistrare de utilizare se găsește în scripturile sanscrtice care datează de la mii de ani.

Beneficiile de sănătate ale semințelor de muștar:

În afară de avantajele gustului de semințe de muștar , se pot găsi și o serie de beneficii ale mustarului pentru sănătatea noastră. Unele dintre beneficiile pentru sănătatea semințelor de muștar sunt menționate mai jos.

1. Prezența compușilor ca glucosinolații și mirozinaza în semințele de muștar este cunoscută pentru a folosi fitochimice pentru a inhiba creșterea celulelor canceroase. Acesta este cu siguranță un avantaj major pentru sănătatea semințelor de muștar.

2. Artrită reumatică: Semințele de muștar sunt o sursă de ușurare pentru persoanele care suferă de artrită reumatică. Conținutul de seleniu și magneziu din acesta ajută la ameliorarea acestei probleme.

3. Migrene:  Situația migrenei se reduce, de asemenea, datorită conținutului de magneziu prezent în semințele de muștar. Un pic de muștar de pește poate crește conținutul de omega-3.

4. Congestia respiratorie:   Semințe de muștar sau muștar în general sunt cunoscute pentru a diminua orice probleme de congestie în respirație.

5. Prevenirea bolilor: Există anumiți nutrienți în semințele de muștar care împiedică apariția bolilor. Toate acestea fac parte din structura de bază a familiei Brassica căreia îi aparține muștarul.

6.  Sursa de fibre : Semințele de muștar sunt o bună sursă de fibre dietetice care îmbunătățesc digestia în organism. Ele fac mai bine mișcările intestinului, îmbunătățind astfel metabolismul general al organismului. Conținutul de fibre de aici este în mare parte foarte ușor solubil, făcându-l eficace pentru utilizare.

7. Prevenirea riscului de cancer:  Conținutul de seleniu din semințele de muștar oferă o bună rezistență organismului împotriva formării celulelor canceroase. Este cunoscută încetinirea ratei de dezvoltare a celulelor canceroase și, de asemenea, acționează ca un antioxidant.

8. Tensiunea arterială și menopauza:  Un număr de substanțe nutritive prezente în semințele de muștar, cum ar fi cuprul, fierul, magneziul și seleniul, ajută de asemenea la tratamentul tensiunii arteriale și al reducerii menopauzei.

9. Astm: Semințele de muștar sunt, de asemenea, cunoscute ca fiind benefice pentru pacienții cu astm bronșic. Prezența mineralelor cum ar fi cuprul, magneziul, fierul și seleniul din acesta sunt responsabile pentru prevenirea atacurilor de astm.

10. Combate infecțiile: Aceste semințe conțin o cantitate bună de sulf care este cunoscuta pentru proprietățile sale anti-fungice. Ele ajută la prevenirea infecțiilor pielii.

11. Creșterea părului: Uleiul de muștar, extras din semințele de muștar, este o sursă bună de vitamina A. Vitamina A este un nutrient excelent pentru creșterea părului. Este, de asemenea, un stimulent mare care conduce la o creștere mai rapidă a părului.

12. Întărește părul: semințele de muștar conțin proteine, calciu, vitamina A și E, omega-3 și omega-6 acizi grași. Toate acestea împreună vă întăresc părul din interior. Parul întărit înseamnă că părul cădea mai puțin.

Greutate 5000 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mustar seminte 5 kg”
Shopping Cart