MERISOR CONFIAT 500GR

MERISOR CONFIAT 500GR

Fiți primul care evaluează acest produs.

COD: 1125
Merisorul este cel mai bine cunoscut pentru rolul sau in prevenirea infectiilor tractului urinar.

Disponibilitate: În Stoc

21,69 RON
Informații Produs

Detalii

Merisoarele oferă o serie de beneficii posibile pentru sănătate. O dietă cu o proporție mare de fructe și legume a fost dovedită a oferi beneficii pentru sănătate.

În plus, merisoarele sunt o sursă bună de vitamine și antioxidanți.

Din punct de vedere istoric, au fost folosite de americanii nativi ca tratament pentru boli ale vezicii urinare și ale rinichilor, dar si pentru a trata apetitul slab, stomacul, tulburările de sânge și scorbutul.

Iată câteva modalități prin care cranberries poate spori sănătatea:

1) Infecții ale tractului urinar

     Merisorul este poate cel mai bine cunoscut pentru rolul sau in prevenirea infectiilor tractului urinar (UTIs), in special pentru cei cu infectii recurente. Nivelul ridicat de proantocianidine antioxidante (PAC) ajută la stoparea anumitor bacterii de aderarea la pereții tractului urinar. În acest fel, PAC-urile din fructe ajuta la prevenirea infecțiilor.

   Cu toate acestea, cercetatorii de la Texas A & M Health Science Center Colegiul de Medicina din Houston a constatat ca in timp ce capsule de fructe pot face acest lucru, suc de merisor este putin probabil sa aiba acelasi efect. Acest lucru se datorează faptului că este nevoie de o concentrație foarte mare de fructe pentru a preveni aderarea bacteriană. Sucurile pe care le consumăm nu conțin atât cantități mari de PAC.

2) Boala cardiovasculară

   Unele dovezi sugerează că polifenolii din merisor pot reduce riscul bolilor cardiovasculare (CVD). Aceasta face acest lucru prevenind acumularea de trombocite si reducerea tensiunii arteriale, prin mecanisme anti-inflamatorii.

3) Cancer

   Cercetările au arătat că substanțele nutritive din merisor pot ajuta la încetinirea progresiei tumorale și pot avea un impact pozitiv asupra cancerului de prostată, ficat, sân, ovarian și de colon.

4) Sanatate orala

   Proantocianidinele din merisor pot beneficia, de asemenea, de sănătatea orală. Ei fac acest lucru prin prevenirea bacteriilor de a se lega de dinti, potrivit cercetatorilor de la Centrul pentru Biologie Orala si Eastman Departamentul de Stomatologie de la Universitatea din Rochester Medical Center. Merisorul poate fi, de asemenea, benefic în prevenirea bolii gingivale.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Gramaj 500gr
Product's Review

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: MERISOR CONFIAT 500GR

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab