Ingrediente: cuisoare, chimion, coriandru, cardamom, piper negru,scortisoara,dafin.
Garam Masala este utilizat in preparatele culinare sarate si dulci, dar si ca mix de condimente pentru anumite bauturi, fiind apreciat pentru beneficiile pe care le aduce pentru sanatate.
Garam masala are proprietati carminative si, in afara de stimularea digestiei, ajuta si la combaterea balonarii, flatulentei si chiar greata. Ingredientele din amestecul de condimente ajuta, de asemenea, la mentinerea sanatatii tractului gastro-intestinal.
Stimuleaza digestia Principalul beneficiu al adaugarii de garam masala la mancare este ca stimuleaza pofta de mancare si stimuleaza digestia prin promovarea eliberarii sucurilor gastrice in stomac.
Cuisoarele si chimenul din garam masala mentin indigestia la distanta, iar cuisoarele ajuta si la prevenirea aciditatii. Adaugarea de piper si cardamom la in acest mix de condimente poate ajuta, de asemenea, la digestie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.