Fulgii de porumb sunt de fapt cele mai populare cereale pentru micul dejun, fiind alcătuite din fulgi de porumb prăjiți. Sunt produse de cereale ambalate preparate din fulgi mici de porumb prăjit și sunt, în general, servite fie cu lapte rece, fie fierbinte și zahăr. Cerealele au fost făcute pentru prima dată de dr. John Harvey Kellogg în 1894 ca un aliment care credea că va fi sănătos pentru pacienții din Battle Creek Sanitarium din Michigan, unde era superintendent.
Cerealele pentru micul dejun s-au dovedit populare în rândul pacienților și compania Kellogg a fost înființată să producă fulgi de porumb pentru un public mai larg. Un brevet pentru proces a fost acordat în 1896. Fulgii de porumb sunt, de obicei, fulgi care au o culoare galben-portocaliu, au o textură crocantă și se înmoaie cu lapte care este de obicei servita într-un bol cu cereale. Fulgii de porumb au fost produși pentru prima dată de Kellogg, dar acum există numeroase mărci de fulgi de porumb, inclusiv Sanitarium, mărci generice și mărci fără gluten.
Beneficiile fulgilor de porumb, ingredientele majore includ porumbul măcinat, zahărul, fierul, siropul de porumb cu fructoză ridicat și vitaminele (A, B, C, D și E). Fulgii de porumb sunt foarte bogați în tiamină. Tiamina este bună pentru metabolismul carbohidraților, producția de energie și funcțiile cognitive. Chiar dacă fulgii de porumb nu sunt bogați în fibre, sepot consuma cu ușurință adăugând fructe și nuci proaspete în vasul tău de fulgi de porumb. Fulgii de porumb sunt un produs de cereale ambalate format din fulgi mici de porumb prăjit și sunt de obicei serviți la rece cu lapte și zahăr.
Încă de la producția lor inițială, fulgii de porumb simpli au fost aromatizați cu sare, zahăr și malț și multe produse urmărite cu ingrediente suplimentare au fost fabricate, cum ar fi „fulgi de zahăr cu zahăr”, „fulgi de porumb cu miere” și altele. În afară de gustul lor sărat, cu unt, fagurele de porumb este o sursă bună de nutrienți, vitamine și minerale. Consumul a 33 de grame de fulgi de porumb oferă 0,858 mg Vitamina B2, 0,667 mg Vitamina B1, 4,39 mg Fier, 27,85 g Carbohidrat, 0,198 mg Vitamina B6, 211 mg Sodiu, 1,584 mg Vitamina B3, 20 µg Vitamina B9, 2,48 g proteine, 29 mg fosfor și 13 mg magneziu.
Beneficiile pentru sănătate ale fulgilor de porumb
Cerealele și fulgii de porumb sunt evadarea perfectă către tunelul îngust al timpului! Dar întrebarea este dacă sunt sănătoși sau nu? Ei bine, răspunsul clar este Da! Fulgi de porumb sunt sănătoși pentru tine; iată câteva dintre numeroasele beneficii ale fulgilor de porumb:
Ambalati cu nutriție
Fulgii de porumb nu sunt numai gustoși; dar sunt si o sursă excelentă de vitamine, folati, minerale, fibre alimentare, proteine și, de asemenea, carbohidrați. Folatul este de fapt important pentru formarea de celule noi, deci cel mai important în timpul sarcinii. De asemenea, previne bolile cardiace și cancerul de colon.
În afară de conținutul de tiamină din fulgii de porumb grăbește metabolismul carbohidraților, crescând astfel producția de energie, precum și funcțiile cerebrale. De asemenea, consumati cu fructe, fulgii de porumb adaugă și fibre în dieta dvs., prevenind astfel constipația și bolile de colon aferente. De asemenea, sunt bogati în conținut de fier, care menține nivelele sanguine sănătoase și menține creierul alert. O anumită valoare nutritivă a fulgilor de porumb este contribuită de conținutul său de niacină, vitamina A, riboflavină, vitamina B și vitamina B12. Porumbul are luteină, care este important pentru sănătatea ochilor.
Boli de inima
Alimentele cu conținut scăzut de grăsimi mențin stomacul plin, scăzând astfel aportul de alimente nesănătoase inutile. Lipsa de colesterol asigură că fulgii de porumb sunt ideali ca începători de zi pentru persoanele cu boli de inimă.
Alimente bogate în proteine
De îndată ce fulgii de porumb sănătoși sunt adăugați cu lapte, fac dieta bogată în proteine. Proteina este vitală pentru creșterea imunității, reglarea enzimelor și hormonilor, repararea țesuturilor corpului și menținerea structurii RBC. Atunci când fulgii de porumb sunt amestecati cu orice altă componentă, cum ar fi miere sau migdale, beneficiile acestor completări se adaugă și în dieta ta.
Mențin sănătatea pulmonară
Porumbul are un carotenoid cunoscut sub numele de beta-criptoxantină care ajută la promovarea sănătății plămânilor și, de asemenea, previne cancerul pulmonar.
Pierderea în greutate
Pierderea în greutate este obiectivul dvs. pentru asta, fie mergeți la un centru de fitness, fie faceți antrenament la sală acasă folosind cele mai bune mașini de greutate. În ambele cazuri, este foarte important să folosiți utilaje de greutate potrivite și aportul de alimente. Mesele din fulgi de porumb sunt, în mod evident, ușor de preparat și potrivite.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.