Fulgii de cartofi au început să fie produși în SUA în anii cincizeci și de atunci au devenit un produs alimentar important, cu o varietate de utilizări.
Fulgii de cartof sunt principala formă de piure de cartofi uscați, destinata vânzării cu amănuntul și ca ingredient alimentar.
Din moment ce cartofii se usucă repede, celulele se rehidratează ușor, iar amidonul de cartof își păstrează capacitatea ridicată de absorbție.
Dintre toate formele de cartofi uscați, numai fulgii de cartofi se recuperează cu ușurință cu apă rece și, datorită acestui fapt, sunt atât de des utilizați.
Fulgi de cartof sunt, de asemenea, și o bază excelentă pentru supa cremoasă de cartofi. Dă peștelui prăjit, puiului sau cotletului de porc un înveliș crocant prin scufundare într-o spălare de ouă, apoi apoi se prajesc usor. Puteți adăuga, de asemenea, fulgi de cartof la carne sau chiftelute pentru a crea o textură netedă, uniformă.
Făina de amidon din cartofi nu va absorbi multă apă la gătit sau la coacere, făina de cartofi deshidratată va absorbi mult lichid, deoarece a fost gătită în prealabil. … Fulgii de cartofi uscați sunt cartofi decojiți, pre-gătiti, care sunt deshidratați și de obicei folosiți ca mash instant. Nu se folosește adesea în rețete pentru coacere, deoarece tinde să fie greu de manevrat.
Fulgii noștri de cartofi sunt obținuți din cartofi veritabili. Pentru o rețetă rapidă și delicioasă de piure instantaneu, tot ce trebuie să faceți este să adăugați pur și simplu fulgii de cartofi în apă fierbinte, purtați ușor cu o furculiță și apoi ii serviți. Această rețetă fără greș va avea gust la fel ca versiunea de casă, dar necesită mult mai puțin timp!
Ingredientele obișnuite din fulgii de cartofi includ cartofi, monogliceride, pirofosfat de sodiu acid, acid citric. Se adaugă bisulfit de sodiu și BHA pentru a păstra prospețimea. Pentru a face fulgi de cartofi, cartofii se spală și se fierb și se transformă într-o bezea. Apoi sunt răspândite prin role și uscate. Produsul rezultat este cunoscut sub numele de fulgi de cartofi.
Fulgii de cartofi se vor păstra mai mult timp și sunt mai versatili în modul în care pot fi folosiți decât piureul instant. Puteți adăuga fulgi de cartof la pâine, prăjituri și chiar să le folosiți în bomboane. Celelalte forme de produse din cartofi fac un piure excelent, dar sunt limitate în alte moduri prin care le poți folosi.
Perioada de valabilitate depinde întotdeauna de condițiile de depozitare. Cea mai bună modalitate de a păstra fulgii de cartofi este într-o locație rece și uscată. Cu cât spațiul de depozitare este mai răcoros, cu cât fulgii de cartof vor păstra o aromă și o calitate optimă. Ambalajul are, de asemenea, o durată de valabilitate a fulgilor de cartofi.
Nu treceți cu vederea simpla plăcere a unei farfurii cu piure de cartofi fierbinți. Fulgi de cartofi pot fi transformați în piure de cartofi delicioși, aducând 3 căni de apă, 1 linguriță de sare, ¼ cană de unt și 1 cană de lapte la un clocot, apoi adăugând 3 căni de fulgi de cartofi.
Modalități excelente de a folosi piureul de cartofi pot include:
Posibilitățile sunt nesfârșite acestia putand fi folositi cu: carne de pui, sambure de hamburger, sondă de cremă, piper negru de piper, ciuperci de ciuperci, cârnați de cârnați, carne de vită prăjită, păsări de ou, sâmburi de sâmburi și soie de ceapă.
Faceți prăjituri de cartofi. Adăugați ierburi și condimente, un pic de carne și legume, se formează un amestec și apoi se prăjesc. O modalitate excelentă de a folosi resturile sau pur și simplu să te bucuri de ceva diferit.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.