Maghiran 25 gr

Maghiran 25 gr

Fiți primul care evaluează acest produs.

COD: 1192
Vă poate ajuta reglarea ciclului menstrual și a hormonilor;
S-a demonstrat că maghiranul stimulează fluxul menstrual;

Disponibilitate: În Stoc

1,25 RON
Informații Produs

Detalii

Maghiranul este o planta unica  foarte populara in multe dintre preparatele mediteraneene.

Acesta a fost folosit de mult timp ca medicament pe bază de plante și conține mai mulți compuși care pot oferi beneficii pentru sănătate.

Maghiranul, cunoscut și sub denumirea de maghiran dulce, este o plantă aromatică din familia de mentă care a fost cultivată în Mediterana, Africa de Nord și Asia de Vest de mii de ani.

Deși este similar cu oregano, are o aromă mai blândă și este adesea folosit pentru garnitura salate, supe și preparate din carne.

Este deosebit de puternic atunci când este uscat, dar poate fi folosit și proaspăt.

Ba mai mult, s-a dovedit că maghiranul are mai multe proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene. A fost utilizat ca si medicament pentru a ajuta la tratarea unei varietăți de afecțiuni, incluzând probleme digestive, infecții și menstruații dureroase.

Frunzele proaspete sau uscate pot fi făcute într-un ceai sau extract. Ambele forme pot fi găsite în magazinele de produse alimentare de sănătate sau online.

Este important să rețineți că extractele de magneziu variază ca rezistență și puritate în funcție de producător și sursă. Pentru a vă asigura că veți obține un produs de înaltă calitate, căutați o certificare terță parte pe etichetă.

Maghiranul este o plantă aromatică folosită îndelung medicamentos pentru a ajuta digestia și menstruația. Poate servi ca garnitură pentru supe, salate și preparate din carne. Acersta a fost folosit pentru a preveni problemele digestive, cum ar fi ulcerațiile la stomac și anumite boli transmise de alimente.

 • Vă poate ajuta reglarea ciclului menstrual și a hormonilor
 • S-a demonstrat că maghiranul stimulează fluxul menstrual

Extractul sau ceaiul poate ajuta la reglarea ciclului menstrual, precum și la restabilirea echilibrului hormonal la femeile care nu sunt însărcinate cu un ciclu neregulat.

De asemenea, poate ajuta la tratarea sindromului ovarului polichistic (PCOS), o afecțiune hormonală cu simptome precum perioade neregulate și acnee. Un studiu efectuat la 25 de femei cu PCOS a constatat că folosind ceai de maghiran acestea și-au îmbunătățit profilul hormonal și sensibilitatea la insulină.

Pentru a evita riscurile, consultați medicul dumneavoastră înainte de a lua suplimente pe bază de plante pentru a ajuta menstruația.

Marjoram este legat de mai multe beneficii, cum ar fi inflamația redusă, sănătatea digestivă îmbunătățită și reglarea menstruală.

Efecte secundare posibile

Maghiranul poate avea mai multe reacții adverse.

Ca atare, trebuie să aveți precauție la completare.

 • Complicații ale sarcinii
 • Femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să evite suplimentele de maghiran.
 • Datorită influenței sale asupra diferiților hormoni de reproducere și menstruație, această plantă poate declanșa reacții adverse negative în timpul sarcinii.
 • Poate afecta coagularea sângelui
 • Suplimentele care contin maghiran pot inhiba coagularea sângelui.
 • Poate interacționa cu anumite medicamente
 • Marjoram poate interacționa cu anumite medicamente, cum ar fi diluatori de sânge și anticoagulante, pentru a crește riscul de sângerare.
 • De asemenea, poate interacționa cu unele medicamente pentru diabet, prin scăderea glicemiei, ceea ce poate duce la niveluri periculoase. Dacă aveți diabet, consultați medicul de sănătate înainte de a lua mojoram.
 • Deși este considerat în general ca sigur, magiul poate provoca reacții adverse și ar trebui evitat de femeile însărcinate sau care alăptează. Cei aflați pe anumite medicamente pot dori să consulte furnizorul medical înainte de a-l lua.

EVENIMENT DE SĂNĂTATE

Aceasta planta este de obicei folosita in cantitati mici ca garnitura sau condiment. Astfel, este posibil să fie nevoit să bei ceaiul sau să îl iei sub formă de supliment pentru a-i experimenta beneficiile.

Maghiranul poate fi, de asemenea, încorporat în uleiurile de gătit amestecând 1 lingură (15 ml) de ulei preferat cu 1 linguriță (1 gram) de maghiar. Puteți utiliza acest amestec pentru gătitul de zi cu zi sau pentru a marina legume și carne.

Când faceți supe sau tocanite, încercați să înfășurați 2-3 linguri (6 - 9 grame) de magneziu într-o bucată mică de cheesecloth și să o înmuiați în oală în timp ce gătiți.

 • Înlocuirea maghiranului la gătit

Dacă nu aveți maghiran la îndemână, il puteți înlocui cu alte  plante medicinal si anume:

 • Oregano funcționează deosebit de bine, deși este mai puternic decât maghiranul - așa că poate doriți să utilizați puțin.
 • Cimbru și salvie
Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Gramaj 25gr
Product's Review

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Maghiran 25 gr

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab