Cayenne Pepper 50 gr

Cayenne Pepper 50 gr

Fiți primul care evaluează acest produs.

COD: 1165

Ardeii Cayenne sunt un condiment popular folosit în multe stiluri regionale diferite de gătit și au fost folosiți medicamentos timp de mii de ani.

Disponibilitate: În Stoc

3,67 RON
Informații Produs

Detalii

Mulți oameni consideră că ardeii cayenne sunt regii ierburilor medicinale. De fapt, acești ardei sunt folosiți de mii de ani pentru a ajuta la tratarea multor probleme de sănătate.

Nu numai că au proprietăți medicinale, dar și ardeii cayenne sunt foarte buni pentru gătit și conțin mai mulți nutrienți benefici.
Ce sunt ardeii Cayenne?
Ardeii Cayenne sunt un tip de ardei iute. Acestia au flori și sunt strâns legati de ardei și jalapeños.

Au fost cultivati inițial în America Centrală și de Sud, dar adusi în Europa în secolul al XV-lea de către Christopher Columb.

Ardeii Cayenne sunt un condiment popular folosit în multe stiluri regionale diferite de gătit și au fost folosiți medicamentos timp de mii de ani.

Acești ardei se mândresc cu un profil nutritiv impresionant, care include o varietate de antioxidanți care sunt benefici pentru sănătatea ta.
Capsaicina din ardeii cayenne are proprietăți de stimulare a metabolismului.

Vă ajută să creșteți cantitatea de căldură pe care o produce corpul dvs., făcându-vă să ardeți mai multe calorii pe zi.

Fac acest lucru printr-un proces numit termogeneză indusă de dietă, care determină o creștere a metabolismului.

Într-un studiu, persoanele care au mâncat un mic dejun conținând capsaicină și ulei de triglicerid cu lanț mediu au ars cu 51% mai multe calorii în timpul acelei mese, în comparație cu persoanele care nu au avut nici la micul dejun.

În timp ce capsaicina ajută la stimularea metabolismului, efectul general este mic.

Într-un alt studiu, persoanele care au mâncat 1 gram de piper cayenne roșu au ars doar 10 calorii mai mult peste patru ore și jumătate, comparativ cu cei care nu au mâncat niciun piper cayenne.

De asemenea, este important să știți că persoanele care consumă în mod regulat ardei cayenne nu continuă să obțină aceleași beneficii de la ei în timp, deoarece organismul lor se adaptează la efecte.
Interesant este că ardeii cayenne pot reduce foamea, ajutându-vă să mâncați mai puțin și să vă simțiți mai plini pentru mai mult timp.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Gramaj 50gr
Product's Review

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Cayenne Pepper 50 gr

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab