Cimbru-50-gr-borcan

Cimbru-50-gr-borcan

Fiți primul care evaluează acest produs.

COD: 1173
Dacă simțiți o răceală, cimbrul vă poate ajuta să vă reveniți într-o sănătate bună.

Disponibilitate: În Stoc

5,00 RON
Informații Produs

Detalii

Cimbrul este o plantă din familia de mentă pe care o recunoști probabil din setul tău de condimente. Dar este mult mai mult decât un ingredient după gândire.

Gama sa de utilizare este impresionantă și are peste 400 de subspecii. Egiptenii antici îl foloseau în practicile lor de îmbălsămare, în timp ce grecii antici îl foloseau ca tămâie.

Datorită gustului său distinctiv, cimbrul a rămas până în prezent un element culinar. Dar cimbru câștigă rapid și o reputație pentru calitățile sale medicinale, cum ar fi capacitatea sa de a ajuta la tratarea acneei și a tensiunii arteriale ridicate.
În cadrul unui studiu realizat pe tinctura de cimbru, rezultatele au fost impresionante. Acest preparat natural din plante a combătut cosurile mai bine decât produsele antiacneice, care includeau peroxidul de benzoil. Timpul va spune dacă acest remediu este un tratament eficient pentru acnee.
Uleiul esențial de cimbru, care se obține din frunzele sale, este adesea folosit ca remediu natural pentru tuse. Într-un studiu „Source Source”, o combinație de frunze de cimbru și iederă a ajutat la ameliorarea tusei și a altor simptome ale bronșitei acute.

Data viitoare când vă confruntați cu o tuse sau durere în gât, încercați să beți un ceai de cimbru.
Obținerea tuturor vitaminelor de care organismul are nevoie în fiecare zi poate fi dificilă. Din fericire, cimbru este ambalat cu vitamina C și este, de asemenea, o sursă bună de vitamina A. Dacă simțiți o răceală, cimbrul vă poate ajuta să vă reveniți într-o sănătate bună.

Un alt beneficiu pentru sănătate al cimbrului: este o sursă bună de cupru, fibre, fier și mangan
Mucegaiul este un poluant de aer comun, dar potențial periculos, care poate pândi în casa ta. După ce îl identificați, luați măsurile necesare pentru a scăpa de ea o dată pentru totdeauna. Uleiul de cimbru poate fi răspunsul pentru concentrații scăzute de mucegai.

Uleiul esențial de cimbru și timol deține multe proprietăți fungicide. Cercetarea de încredere indică faptul că poate fi folosit ca dezinfectant în locuințele în care există o concentrație scăzută de mucegai.
Timolul este, de asemenea, un ingredient în multe pesticide - atât în ​​aer liber, cât și în interior - și este utilizat în mod obișnuit pentru a viza bacteriile și virușii, precum și șobolani, șoareci și alte dăunători animale.

Un studiu recent arată că extractul de cimbru poate respinge țânțarii, dar cultivarea acestuia în grădina ta nu este suficient. Pentru a obține cele mai bune rezultate de combatere a dăunătorilor, frecați frunzele de cimbru între mâini pentru a elibera uleiul esențial.

Puteți face, de asemenea, repellant de casă amestecând patru picături de ulei de cimbru la fiecare linguriță de ulei de măsline sau amestecând cinci picături pentru fiecare 2 uncii de apă.
Cimbrul este un ingredient minunat folosit în bucătăriile din întreaga lume, în special în Franța, Italia și peste Mediterană.

Cimbrul este un ingredient principal în această curățare de pe sosul pesto, pe care îl puteți folosi ca condiment sau adăugați la paste sau orez.

Frunzele proaspete sau crengile întregi pot fi utilizate în timpul pregătirii cărnii sau păsărilor de curte. Cimbrul este, de asemenea, un ingredient excelent pentru a fi folosit cu pește, ca în această rețetă de pește alb sănătos.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Gramaj 50gr
Product's Review

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Cimbru-50-gr-borcan

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab