Reducere!
, ,

Chimen negru 300g, Natural Seeds Product

Prețul inițial a fost: 20.64 lei.Prețul curent este: 19.61 lei.

remediu natural pentru orice, de la bronșită la diaree

Stoc: 37 în stoc

x
Cantitate Discount (%) Pret / Buc
1 - 5 19.61 lei
6 - 11 0.05 % 19.60 lei
12+ 5 % 18.63 lei
SKU: NSP-651 Categorii: , ,

Cunoscut si sub denumirea de chimen negru, nigella, kalonji sau prin denumirea sa stiintifica Nigella sativa creste pana la 30 cm inaltime si produce un fruct cu seminte care sunt utilizate ca un condiment aromat in multe bucatarii. Pe langa utilizarea sa culinara, chimenul negru este cunoscut pentru proprietatile sale medicinale. De fapt, utilizarea sa poate fi urmarita de cateva secole ca remediu natural pentru orice, de la bronsita la diaree.

Beneficii:

Semintele de chimen negru sunt un antimicrobian puternic, cu capacitatea de a combate bacteriile, parazitii, ciupercile si chiar virusii. A demonstrat activitate impotriva Staphylococcus aureus rezistent la meticilina (MRSA), tulpina bacteriilor dificil de tratat si rezistenta la antibiotice. Semintele de chimen negru chiar reduc incarcatura virala si imbunatatesc alti markeri la pacientii cu hepatita C.

S-a demonstrat ca semintele de chimen negru in studiile in vitro si pe animale protejeaza bolile neurologice, cum ar fi boala Alzheimer, depresia, epilepsia, boala Parkinson si traumatismele cerebrale.  Se considera ca proprietatile antiinflamatorii si anti-oxidante sunt responsabile de acest efect.

Semintele de chimen negru s-au dovedit utile in tulburarile autoimune, cum ar fi tiroidita Hashimoto si artrita reumatoida, precum si astmul alergic, sinuzita si eczema. Intr-un studiu clinic controlat cu placebo din 2018, anticorpii anti-TPO s-au redus de la 295 la 148 in medie (UI / ml, p = 0,019) si TSH a scazut de la 6,42 la 4,13 (mIU / l, p-0,03) la pacientii carora li s-a administrat 2g / d seminte de chimen negru pudrate timp de 8 saptamani.

Greutate 300 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Chimen negru 300g, Natural Seeds Product”
Shopping Cart