Chilly macinat 25 gr

Chilly macinat 25 gr

Fiți primul care evaluează acest produs.

COD: 1168
Consumul de ardei combate 16 tulpini fungice prin reducerea agenților patogeni fungici.

Disponibilitate: În Stoc

0,94 RON
Informații Produs

Detalii

Acest lucru poate părea contra-intuitiv, dar capsaicina din ardei acționează de fapt ca un anti-iritant. Persoanelor cu ulcere li s-a spus ani de zile să evite alimentele picante, dar cercetările au relevat că ardeii sunt benefici pentru ulcerații.

De exemplu, pudra de piper oferă cantități de anti-oxidanți și alte substanțe chimice pentru a ajuta problemele digestive, cum ar fi vindecarea stomacului supărat, reducerea gazelor intestinale, vindecarea diareei și acționarea ca un remediu natural pentru crampe.

Face acest lucru prin reducerea acidității din tractul digestiv care provoacă ulcere. De asemenea, ajută la producerea salivei și stimulează sucurile gastrice care ajută digestia.
Ajută sistemul circulator și previne bolile de inimă prin scăderea colesterolului seric din sânge și reduce depozitele de lipide și, prin urmare, inversează coagularea excesivă a sângelui. De asemenea, dilată vasele de sânge pentru a ajuta fluxul de sânge.
Ați avut vreodată o durere pe o parte a corpului care a fost unicul dvs. accent până când ați avut o altă durere, care a fost și mai gravă? Durerea inițială a dispărut pur și simplu când creierul tău s-a concentrat asupra noii accidentări.

Acest fenomen este ceea ce se întâmplă cu o migrenă atunci când consumi ardei iute. Corpul tău devine desensibilizat la migrenă și senzația generală de durere este diminuată.
Datorită proprietăților puternice de reducere a durerii a capsaicinei din ardei, aceasta poate fi aplicată pe piele pentru a reduce P chimical, ingredientul care poartă mesaje de durere către creier.

În cele din urmă, receptorii durerii se epuizează prin epuizarea rezervelor organismului. Odată ce se întâmplă acest lucru, capsaicina acționează ca un calmant. Este utilizat eficient pentru zona zoster, neuropatia HIV și alte tipuri de durere.
Ardeii picanti revigorează rata metabolică prin generarea proceselor termogene din corpul nostru care generează căldură.

Acest proces utilizează energie și, prin urmare, arde calorii suplimentare. În plus, dacă se consumă ardei iute la micul dejun, apetitul este suprimat restul zilei, ceea ce ajută în cele din urmă la pierderea în greutate.

Poate chiar modifica proteinele din corp pentru a combate acumularea de grăsime.

Capsaicina a fost, de asemenea, studiată ca o metodă holistică pentru pierderea în greutate. Acesta va distruge selectiv fibrele nervoase care trimit mesaje de la stomac la creier.
Ardeii iute sunt plini de beta-caroten și antioxidanți care vă sprijină sistemul imunitar și vă vor ajuta în combaterea răcelii și a gripei.

Cercetările au descoperit că spray-urile nazale care conțin capsaicină reduc congestia. Creșterea temperaturii corporale de la ingestia ardeilor iute declanșează sistemul imunitar în acțiune în lupta împotriva virusurilor cu gripă norovirus (răceală).

Consumul de ardei combate 16 tulpini fungice prin reducerea agenților patogeni fungici.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Gramaj 25gr
Product's Review

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Chilly macinat 25 gr

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab