Chilly-fulgi-150-gr-borcan

Chilly-fulgi-150-gr-borcan

Fiți primul care evaluează acest produs.

COD: 1170
Ardeiul iute este unul dintre cele mai potrivite remedii pentru hipertensiunea arterială, curăţă arterele şi contribuie la diminuarea valorilor colesterolului rău sau trigliceridelor.

Disponibilitate: În Stoc

8,74 RON
Informații Produs

Detalii

Culoarea strălucitoare de ardei iute semnalizează conținutul ridicat de beta-caroten sau pro-vitamina A.

Doar două lingurițe de ardei iute  oferă aproximativ șase la sută din valoarea zilnică pentru vitamina C, cuplată cu mai mult de 10 la sută din valoarea zilnică pentru vitamina A. Adesea numită vitamina anti-infecție, vitamina A este esențială pentru membranele mucoase sănătoase, care aliniază pasajele nazale, plămânii, tractul intestinal și tractul urinar și servesc drept prima linie de apărare a organismului împotriva agenților patogeni invadatori.


Toată acea căldură pe care o simți după ce ai mâncat ardei iute necesită energie - și calorii pentru a o produce. S-a descoperit că ardeii  dulci conțin substanțe care cresc semnificativ termogeneza (producția de căldură) și consumul de oxigen mai mult de 20 de minute după ce sunt consumate.
Ardeii iute, cum ar fi cayenne, s-a dovedit a reduce colesterolul din sânge, nivelul trigliceridelor și agregarea trombocitelor, crescând în același timp capacitatea organismului de a dizolva fibrina, o substanță integrală la formarea cheagurilor de sânge. Folosind ardei iute in mod regulat, reducem riscul unui atac cerebral.


Capsaicina topică este acum o opțiune de tratament recunoscută pentru durerile de osteoartrită. Mai multe studii de revizuire a tratamentului durerii pentru neuropatie diabetică au enumerat beneficiile capsaicinei topice pentru a atenua durerea invalidantă asociată cu această afecțiune.

A fost demonstrat că ardeii iuţi pot reduce colesterolul şi nivelul de trigliceride sau pot preveni cheagurile de sânge. Culturile care folosesc ardeiul iute în abundenţă au niveluri mult mai scăzute ale bolilor de inimă şi trombozei.

Cercetările reritoare la cancerul de prostată arată că capsaicina poate distruge în mod eficient celule canceroase. În urma unei terapii de patru săptămâni, capsaicina stopează cresterea celulelor cancerului de prostată, iar tumorile au fost reduse în mod semnificativ în cazul majorităţii testelor. Este recomandata administrarea unei cantitate de 400 mg de capsaicină de trei ori pe săptămână pentru a preveni cancerul de prostată.

Ardeiul iute are efecte benefice asupra sistemului circulator, cum ar fi alimentarea elementelor vitale din structura celulară a capilarelor, venelor, arterelor şi ajutorul oferit pentru echilibrarea tensiunii arteriale. De aceea, ardeiul iute este unul dintre cele mai potrivite remedii pentru hipertensiunea arterială, curăţă arterele şi contribuie la diminuarea valorilor colesterolului rău sau trigliceridelor.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Gramaj 150gr
Product's Review

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Chilly-fulgi-150-gr-borcan

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab