Ceapa fulgi 200 gr

Ceapa fulgi 200 gr

Fiți primul care evaluează acest produs.

COD: 1167
S-a demonstrat că ceapa este un antibiotic mai puternic decât penicilina, uremayocina și sulfatul, vindecand tuberculoza, sifilisul, gonoreea și mulți germeni periculoși.

Disponibilitate: În Stoc

4,44 RON
Informații Produs

Detalii

Ceapa este una dintre cele mai importante culturi de legume comerciale cultivate în China. Caracteristica remarcabilă a cepei este înțepătoria sa.

Fulgi de ceapă deshidratată în comparație cu alte legume proaspete sunt relativ mai  mari în energia alimentară,  avand un bogatconținut de proteine ​si calciu. Fulgii de ceapă deshidratați vă ajută să deveniți profesor în gătit.

Fulgi de ceapă sunt făcuți din ceapă proaspătă care a fost tocată și deshidratată. Fulgi de ceapă pot fi folosiți pentru a înlocui ceapa proaspătă în supe, tocanite și alte alimente gătite.

Beneficiile pentru sănătate ale cepei deshidratate:

Sulful din ceapă a fost legat de sănătatea cardiovasculară, prin împiedicarea blocării trombocitelor din sânge. De asemenea, a fost legat de colesterolul mai scăzut.

Multe tipuri de ceapă lucrează pentru a preveni creșterea tumorilor canceroase provenind din diferite forme de cancer. În plus față de proprietățile sale de combatere a cancerului, multe tipuri de ceapă pot crește densitatea osoasă pentru a vă ajuta să evitați rănirea organismului.

Când inflamația este problema ta, ceapa poate fi răspunsul! Ceapa are multe proprietăți antiinflamatorii care luptă împotriva multor boli. Anti-oxidanții găsiți în ceapă oferă o apărare pentru a menține sistemul imunitar puternic. Ceapa împiedică oxidarea acizilor grași, ceea ce are efectul de a produce mai puține inflamații în diverse părți ale corpului.

Pentru a beneficia de aceste beneficii pentru sănătate  nu este nevoie să mănânci mai multe cepe în fiecare zi, așa cum ai face cu un măr.

• Ceapa ca și usturoiul este bogată în compuși care conțin sulf, fiind responsabili pentru mirosul intepator și multe dintre efectele sale asupra sănătății.
• Substanțele medicamentoase active din ceapă sunt vitamina C precum și hormonii sexuali pentru bărbați, iar substanța (Clokinin), care este ca zahărul din sânge pentru controlul insulinei, deci ceapa utilizează medicamente pentru diabetici, iar sulful din aceasta intareste imunitatea organismului.
S-a demonstrat că ceapa este un antibiotic mai puternic decât penicilina, uremayocina și sulfatul, vindecand tuberculoza, sifilisul, gonoreea și  mulți germeni periculoși.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Gramaj 200gr
Product's Review

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Ceapa fulgi 200 gr

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab