Reducere!
, ,

Cardamom pudra 1Kg, Natural Seeds Product

Prețul inițial a fost: 120.00 lei.Prețul curent este: 114.00 lei.

Cardamomul poate fi util pentru persoanele cu hipertensiune arterială.

Stoc: 12 în stoc

x
Cantitate Discount (%) Pret / Buc
1 - 5 114.00 lei
6 - 11 114.00 lei
12+ 5 % 108.30 lei
SKU: NSP-681 Categorii: , ,

Cardamomul este un condiment cu o aromă intensă, ușor dulce pe care unii oameni o compară cu menta.

Este originar din India, dar este disponibil astăzi în întreaga lume și este utilizat atât în ​​rețete dulci, cât și în sărate.

Semințele, uleiurile și extractele de cardamom sunt considerate a avea proprietăți medicinale impresionante și au fost utilizate în medicina tradițională de secole.

Cardamomul poate fi util pentru persoanele cu hipertensiune arterială.

Într-un studiu, cercetătorii au dat trei grame de pulbere de cardamom pe zi la 20 de adulți care au fost nou diagnosticați cu hipertensiune arterială. După 12 săptămâni, nivelul tensiunii arteriale a scăzut semnificativ la nivelul normal.

Rezultatele promițătoare ale acestui studiu pot fi legate de nivelurile ridicate de antioxidanți din cardamom. De fapt, statutul de antioxidant al participanților a crescut cu 90% până la sfârșitul studiului. Antioxidanții au fost asociați cu scăderea tensiunii arteriale.

De asemenea, cercetătorii suspectează că condimentul poate scădea tensiunea arterială datorită efectului diuretic, ceea ce înseamnă că poate promova urinarea pentru a elimina apa care se acumulează în corpul dvs., de exemplu în jurul inimii.

S-a dovedit că extractul de cardamom crește urinarea și scade tensiunea arterială.
Anumiți compuși din cardamom pot lupta împotriva cancerului și pot opri creșterea tumorilor la șoareci și eprubete. Cercetarea umană este necesară pentru a valida dacă aceste rezultate se aplică și oamenilor.

Greutate 1000 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cardamom pudra 1Kg, Natural Seeds Product”
Shopping Cart