Reducere!
,

Bulgur 1Kg, Natural Seeds Product

Prețul inițial a fost: 11.37 lei.Prețul curent este: 10.80 lei.

Bulgurul are un conținut scăzut de grăsimi, bogat în fibre naturale, cu conținut scăzut de grăsimi.

Stoc: 119 în stoc

x
Cantitate Discount (%) Pret / Buc
1 - 5 10.80 lei
6 - 11 5 % 10.26 lei
12+ 10 % 9.72 lei
SKU: NSP-749 Categorii: ,

Ce este grâul bulgur?

Bulgurul de grâu este un bob întreg de grâu care a fost crăpat și parțial preparat. Ca boabe întregi, este un ingredient vegetal și vegetarian cu conținut scăzut de grăsimi, bogat în fibre naturale, cu conținut scăzut de grăsimi. Cu alte cuvinte, grâul bulgur este crăpat și pre-gătit de grâu.

Deoarece este un grâu, grâul bulgur nu este potrivit pentru cei care au o dietă fără gluten.

Cum se găteste grâu Bulgur

Deși grâul bulgur se găsește cel mai frecvent în salata tabbouleh, îl puteți folosi la fel ca orezul sau cuscusul sau orice alte cereale integrale, cum ar fi orzul sau quinoa. În loc de orez, încercați să împerecheați legumele preferate de legume sau prăjiturile de legume cu grâu integral din cereale integrale. Sau, încercați una dintre cele mai simple rețete de grâu bulgur de mai jos.

Tipuri de grâu Bulgur

Diferitele tipuri de grâu bulgur necesită timpi de gătit diferite, deci este mai bine să verificați instrucțiunile de ambalare pentru instrucțiunile de gătit. Un avantaj al utilizării grâului bulgar este faptul că acesta a fost deja gătit parțial, astfel încât acesta poate fi rapid și ușor de preparat acasă și este mult mai rapid să gătești decât alte cereale integrale. Cele mai multe tipuri de grâu bulgur se vor face gătite în mai puțin de cincisprezece minute.

Există două tipuri principale de grâu bulgur: Grâul bulgur instant, denumit și bulgur de cereale fine, este obișnuit în recipientele în vrac pentru hrana pentru sănătate și este de obicei folosit în rețetele tabbouleh.

Acest tip de bulgur gătește în mai puțin de 5 minute. Soiurile de cereale medii și de grâu gros sunt de asemenea disponibile.

Vă întrebați cât de bogat nutritiv este grâul bulgur?

O ceașcă de grâu bulgur gătit conține 151 de calorii, 0,4 grame de grăsime, 8,2 grame de fibre dietetice (adică aproximativ 33% din valoarea zilnică recomandată) și  5,6 grame de proteine. Grâul de grâu este în mod natural fără colesterol.

Greutate 1000 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bulgur 1Kg, Natural Seeds Product”
Shopping Cart